Як м'ясо пов'язане з хворобами серця: нове дослідження

Як м'ясо пов'язане з хворобами серця: нове дослідження (GlavPost) Лікарі вкотре наголосили – м'ясо корисне для здоров'я людини і повинне бути присутнім у раціоні кожного.

Як зазначили науковці з канадського Університету Макмастера, включення непереробленого червоного м'яса та молочних продуктів зменшує ризик розвитку інфаркту, інсульту і передчасної смерті, пише Нealthline.


РЕКЛАМА

Раніше неодноразово повідомлялося, що жирна їжа, яка має чималий попит у країнах Європи та Північної Америки, збільшує ризик розвитку хвороб серця. Але результати останніх досліджень доводять протилежне.

via GIPHY

Канадські вчені спостерігали за добровольцями протягом 25 років, ретельно записуючи їх харчовий раціон та всі випадки інфарктів та інсультів.


РЕКЛАМА

В результаті з'ясувалось, що меню, яке включає неперероблені продукти тваринного і рослинного походження, не збільшує, а знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Окрім того, така дієта зменшує ймовірність передчасної смерті. Але такий вплив на організм має лише неперероблене червоне м'ясо, а не ковбаси, сосиски чи бекон.

via GIPHY

Як уникнути шкідливих антибіотиків у червоному м'ясі – читайте за посиланням.

Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.

24.ua Лікарі вкотре наголосили – м'ясо корисне для здоров'я людини і повинне бути присутнім у раціоні кожного.

Як зазначили науковці з канадського Університету Макмастера, включення непереробленого червоного м'яса та молочних продуктів зменшує ризик розвитку інфаркту, інсульту і передчасної смерті, пише Нealthline.

Раніше неодноразово повідомлялося, що жирна їжа, яка має чималий попит у країнах Європи та Північної Америки, збільшує ризик розвитку хвороб серця. Але результати останніх досліджень доводять протилежне.

via GIPHY

Канадські вчені спостерігали за добровольцями протягом 25 років, ретельно записуючи їх харчовий раціон та всі випадки інфарктів та інсультів.

В результаті з'ясувалось, що меню, яке включає неперероблені продукти тваринного і рослинного походження, не збільшує, а знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Окрім того, така дієта зменшує ймовірність передчасної смерті. Але такий вплив на організм має лише неперероблене червоне м'ясо, а не ковбаси, сосиски чи бекон.

via GIPHY

Як уникнути шкідливих антибіотиків у червоному м'ясі – читайте за посиланням.

Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.

24.ua
РЕКЛАМА