Рибу очистіть від луски, обріжте плавці, видаліть нутрощі та зябра. Промийте та обсушіть паперовим рушником. Зробіть 3-4 надрізи з одного боку і натріть перцем і сіллю. Оливкову олію змішайте з розмарином і промажте рибу з двох боків. Залишіть маринуватися 20 хвилин. Лимон наріжте на часточки. У кожен надріз вкладіть часточку лимона, а в черевце - кілька часточок і базилік. Викладіть рибу на деко, застелене пергаментом. Випікайте у заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 20-25 хвилин. Викладіть на блюдо і прикрасьте овочами чи зеленню.Порада: Спеції використовуйте на свій смак. Базилік можна замінити на будь-яку іншу ароматну зеленьЧитайте також: Домашні шпроти: простий рецепт Рибне філе у хрумкому клярі: простий рецепт Бутерброди з оселедцем та буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски