
Про це йдеться на сайті "Сегодня".
Зазначимо, що штучний салозамінник розробили студенти аграрного університету в Сумах під керівництвом доцента кафедри харчування Дмитра Бидюка.
Таке сало можуть їсти навіть вегетаріанці, адже продукт не містить багатьох шкідливих речовин тваринного походження. Воно складається з рослинної олії та желатину.
Це здорова альтернатива звичайному салу. Крім цього, штучне сало ми можемо робити з будь-яким смаком: звичайне солоне, з перцем та іншими спеціями, кисле, солодке, різної жирності,
– розповів Бідюк.
Дослідник запевнив, що смак його винаходу може бути підібраний так, що від оригінального сала його неможливо відрізнити.
24.ua
Про це йдеться на сайті "Сегодня".
Зазначимо, що штучний салозамінник розробили студенти аграрного університету в Сумах під керівництвом доцента кафедри харчування Дмитра Бидюка.
Таке сало можуть їсти навіть вегетаріанці, адже продукт не містить багатьох шкідливих речовин тваринного походження. Воно складається з рослинної олії та желатину.
Це здорова альтернатива звичайному салу. Крім цього, штучне сало ми можемо робити з будь-яким смаком: звичайне солоне, з перцем та іншими спеціями, кисле, солодке, різної жирності,– розповів Бідюк.
Дослідник запевнив, що смак його винаходу може бути підібраний так, що від оригінального сала його неможливо відрізнити.
24.ua