Курячу печінку очистіть від жовчних проток та плівок. Промийте та обсушіть. Розріжте навпіл. Цибулю наріжте півкільцями. На сковороді розігрійте олію та вершкове масло. Обсмажте цибулю до м'якості. До цибулі відправте курячу печінку і обсмажте усі вісім хвилин. Додайте дрібно нарізаний часник, перець, сіль, гірчицю та сметану. Перемішайте, протушкуйте п'ять хвилин. Потім накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні ще п'ять хвилин.Поради: Сметану використовуйте будь-якої жирності.Читайте також: Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт Курячі стегенця мариновані в кефірі: простий рецепт Картопляний салат із маринованими огірками та грибами