Сирне печиво з лимонним курдом: рецепт незвичайної випічки

1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть два листи пергаментним папером.2. У чаші електричного міксера з насадкою-лопаткою збийте вершкове масло та цукор до отримання легкої та повітряної маси. Додайте|добавляйте| яйце і ваніль і перемішайте до однорідної консистенції. Додайте в міксер борошно і сіль і перемішуйте на середній або низькій швидкості, доки не утвориться тісто.3. Використовуючи невелику ложку для печива, сформуйте з тіста кульки вагою приблизно по 1 столовій ложці, катаючи кожен між долонями, щоб вони стали круглими. Розкладіть на підготовлених листах, залишаючи між кожним печивом відстань близько 2 дюймів. Пальцем, великим пальцем або тильною стороною мірної ложки ½ чайної ложки зробіть поглиблення в центрі кожної кульки тесту.4. Використовуючи ложку, кондитерський мішок або пакет із зрізаним одним кутом, заповніть кожне поглиблення приблизно ½ чайної ложки лимонного курда. Працюючи з одним деком за раз, перенесіть його в духовку і випікайте, поки він не застигне і не стане трохи золотистим по краях, 10-12 хвилин. Перекладіть на решітку до повного остигання. Повторюйте, поки все печиво не буде сформоване та випечене. Печиво зберігається у герметичному контейнері до 4 днів.Порада: Лимонний курд можна замінити варенням або джемомЧитайте також: Медово-мигдальне печиво з кунжутом: рецепт корисної випічки Яблучні чіпси з корицею: як приготувати просту та корисну страву в домашніх умовах Неймовірно ніжний десерт: рецепт глазурованих лимонних кексів