Bolt запускає кампанію «Шлях до перемоги»

Bolt запускає кампанію «Шлях до перемоги» (GlavPost)

Кампанія під гаслом «Разом вирулимо!» закликає бізнеси та бренди відновити свою роботу і підтримати українську економіку, акцентуючи увагу на важливості спільних зусиль для майбутньої перемоги.

«Навіть маленька допомога — наша з вами велика перемога. Разом ми непереможна сила! Разом вирулимо!» — йдеться в новому відео, створеному Bolt у межах інформаційної кампанії «Шлях до перемоги».

У відео насамперед відзначається важливість зусиль кожного для спільної перемоги: економічний фронт на сьогодні є дуже важливим, адже перемога України досягається зокрема й в тилу!

Світовий банк прогнозує падіння ВВП України на 45,1% проти 2021 року. Для того щоб українці мали можливості для життя, економіка країни повинна розвиватися. Тож компанія Bolt закликає всі бізнеси та бренди підтримати відновлення економічної активності й створення робочих місць. Зокрема йдеться про рекламно-комунікаційний ринок, який значно постраждав унаслідок бойових дій: можливість заробляти і утримувати родини втратили десятки тисяч спеціалістів у цій галузі.

«Одна кампанія не зможе забезпечити гідного заробітку для всіх; один рекламний борд не покриє зарплати підрядників; одне сторіз в інстаграмі не дасть змоги блогеру допомогти собі та близьким. Але якщо ми згуртуємося, то це цілком можливо! Саме тому команда Bolt ініціювала в ці непрості часи кампанію про шлях до перемоги. Ми в Україні, ми з Українцями. Навіть якщо цей борд буде знищено, ми разом до самої перемоги!» — наголосив Сергій Костя, маркетинг-директор Bolt у країнах СНД і Східної Європи.

Мета кампанії — підтримати комунікаційний ринок: медіа, блогерів і операторів зовнішньої реклами.

Окрім цього, компанії Bolt удалося зберегти всю команду українського офісу, продовжити роботу сервісів Bolt і Bolt Food, а також запустити їх в інших містах. Починаючи з 14 квітня, жителі Дрогобича, Трускавця, Мукачева і Кам’янця-Подільського вже можуть замовити поїздку через додаток Bolt. До того ж цієї весни компанія Bolt уже відновила роботу свого сервісу оренди електросамокатів у Києві та Львові.

РЕКЛАМА