Де і які запчастини краще купувати для ремонту авто?

Де і які запчастини краще купувати для ремонту авто? (GlavPost)

Згодом будь-який власник власного автомобіля може зіткнутися з питанням покупки запасних частин. Однак не всі знають, як і де це зробити максимально вигідно? Багато як і раніше відправляються на міський авторинок або в автомагазин, але багато українців оцінили можливості інтернету, де свої товари пропонують різні торгові точки, в тому числі авто розбирання. При цьому такі компанії пропонують якісний нехай і старий товар за вигідною вартості.


РЕКЛАМА

Авторинок або автомагазин?

Такі варіанти підійдуть автовласникам, які звикли особисто спілкуватися з продавцями та мають досить часу для відвідування різних торгових точок. Загалом, такий варіант придбання автомобільних комплектуючих відрізняється наступними перевагами:

  • Можливість поспілкуватися і поторгуватися з продавцем, потримати деталь в руках і обговорити автомобільні новини.
  • Покупець ще до покупки вузла та агрегату може візуально вивчити його на наявність явних дефектів.
  • Деталь можна забрати відразу після передачі грошей.

Однак походи по магазинах і ринках віднімають величезну кількість часу і сил. При цьому варто враховувати, що в магазині не можна купити дешеві старі запчастини, а на ринку якість вживаних вузлів і агрегатів у більшості автомобілістів викликає сумнів.

Недоліки автомагазинів та ринків

Попри те, що покупець може особисто вивчити товар, що купується, має такий варіант шопінгу і свої недоліки:


РЕКЛАМА

  • Пошук деяких автозапчастин що користуються популярністю може забирати багато часу, сил і, звичайно ж, нервів.
  • Необхідність замовлення відсутніх запчастин. Якщо замовляти деталь в магазині її доставка може зайняти дуже багато часу особливо якщо комплектуючі потрібні для іномарки.
  • Можливість здійснення спонтанних покупок, піддавшись на вмовляння продавця.
  • Якщо купуються старі комплектуючі гарантувати їх якість ніхто не зможе.

Чому вигідно співпрацювати з авто розбиранням через інтернет?

Якщо бюджет автомобіліста не дозволяє купувати нові оригінальні запчастини в офіційних дилерів, то варто замовляти колишні у вживанні вузли та агрегати на авто розбираннях. При цьому якщо замовляти товар на перевірених українських сайтах, покупець може розраховувати на наступні переваги:

  • Замовляючи запчастини з авто розбирань в інтернеті, покупець економить багато часу і сил. Досить вибрати деталь з відповідної категорії, та узгодити нюанси покупки з продавцем.
  • Багато українських автомобілістів переживають з приводу якості запасних частин з розбирань. Однак більшість таких компаній турбуються про власну репутацію і надають мінімальну гарантію на реалізований товар.
  • Можливість вибору способу доставки та оплати товару. Це дозволяє автовласникам здійснювати дистанційні покупки з будь-якого українського населеного пункту.
  • Великий асортимент товарів за доступною вартості. Це обумовлено здоровою конкуренцією і прагненням авто розбирань утримати високі позиції на вторинному авторинку.

Багато сучасних продавців звикли реалізовувати свою продукцію в інтернеті. Сьогодні авто шроти в Одеській області пропонують запчастини на AUTO.RIA №1 серед автомобільних сайтів на українському просторі. База машин зібрана тут може конкурувати з будь-якими сайтами в мережі та гарантує 1400 успішних угод з автотранспортом. Тут кожен бажаючий в зручних для себе умовах зможе купити або продати авто чи комплектуючі для його утримання та ремонту.

Наскільки безпечно використовувати деталі з авто розбирання?

Значної економії на ремонті машини можна досягти, використовуючи старі комплектуючі з авто розбирання. Хоча для початку потрібно подумати чи варто такі деталі встановлювати в систему, що відповідає за гальмування і керування транспортним засобом. Безпечно заощаджувати можна на придбанні кузовних елементів, особливо, якщо автовласник може визначити стан підтриманих вузлів і агрегатів. Це важливо, тому що продавці в гонитві за наживою відновлюють пошкоджені в аварії крила, маскуючи дефекти, які обов'язково проявляться при установці авто що ремонтується. Однак якщо знайти відповідального продавця, то покупка буде вигідною і безпечною.

Які деталі використовуються тільки новими?

Хочеться відзначити, що існують запчастини, які рекомендовано використовувати тільки новими:

  • деталі, що входять до гальмівної системи;
  • елементи трансмісії;
  • електронне управління ДВЗ;
  • запчастини моторної групи;
  • вітрове скло.

Природно спосіб здійснення покупок запасних частин кожен автомобіліст вибирає самостійно. Головне щоб покупка приносила радість і не завдавала шкоди бюджету автовласника. Але не варто забувати що від якості вище переглянутих комплектуючих залежить, наскільки стійка буде поводитися автомобіль під час руху. А в іншому використання автозапчастин з розбирання — реальна можливість економії.

РЕКЛАМА