Першу ракетку світу Джоковича затримали в Австралії: що відомо

Першу ракетку світу Джоковича затримали в Австралії: що відомо (GlavPost)

Імміграційна поліція Австралії вранці в суботу, 15 січня, відповідно до рішення суду вдруге затримала найкращого тенісиста планети Новака Джоковича.



Про це повідомляє CTV News.

Зазначається, що першу ракетку світу, австралійську візу якого напередодні анулювали через відсутність щеплення проти COVID-19, вже допитали у нерозголошеному місці, "узгодженому між сторонами" у справі. Суботній вечір Джокович проведе у готелі для мігрантів у Мельбурні.

Уже в неділю, 16 січня, о 9:30 за місцевим часом у Федеральному суді Австралії відбудеться остаточне слухання в апеляційній справі сербського тенісиста, який оскаржив рішення уряду країни щодо повторного анулювання своєї візи та депортації.

Як пише The Australian, суддя Девід О'Каллаган вирішить, чи зможе спортсмен взяти участь у Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу.

news.com.au уточнює, що під час поспіхом спланованого нічного слухання у Федеральному окружному суді в п'ятницю суддя Ентоні Келлі заборонив вживати будь-які кроки для видворення Джоковича з Австралії до того, як суд розгляне його апеляцію.