Щорічний фестиваль пост-індустріальної культури Winter X Energy відбудеться у Києві

Щорічний фестиваль пост-індустріальної культури Winter X Energy відбудеться у Києві (GlavPost)

Energy Promotion і журнал Gothica презентують щорічний фестиваль пост-індустріальної культури Winter X Energy. Спеціальна подія до 10-річчя проєкту Energy відбудеться 26 лютого у київському клубі «Теплий Ламповий».

Концепція цьогорічного Winter X Energy — нестандартні виступи і незвичні учасники, але з традиційною для фестивалів Energy рисою змішувати несумісне.

В цьому році  у фестивалі візьмуть участь:

Cosmopolis (CSMPLS) — київський гурт, або Експериментальне Музичне Об’єднання, що створює чуттєву музику в широкому фронті стилів від synthpop до більш темного саунду.

GannaBaby «Це не просто чувіха, з якою тобі круто. Це ще 2 пацана і апарат». Так самі себе називають музиканти цього столичного гурту, свіжі треки і кліпи якого рвуть український сегмент YouTube.

X-0rtiN вибуховий TBM/hardstyle проект від Alice Van Scott, засновника Ukrainian Cyber Industrial Community.

Inner Voice Conference учасник київської формації Powerstorm, що об’єднала артистів важкого і експериментального електронного саунду, представить свій industrial hardcore сет.

Featon ідеолог і головний організатор фестивалю Energy, а також засновник журналу Gothica, виступить з industrial сетом.

IZVNE співорганізатор фестивалю Energy, який нещодавно відсвяткував 20 років dj кар'єри, представить вою підбірку dark techno музики.

Спеціальним гостем фестивалю стане  StereoIgor — автор і ведучий Першого аудіожурналу Stereobaza, культова постать української музичної індустрії.

Три причини для того, щоб відвідати фестиваль Winter X Energy:

  1. Долучитися до десятирічної історії фестивалю, де був представлений весь спектр важкої і експериментальної електронної музики.

  2. Відсвяткувати ювілей фестивалю разом з гуртами і діджеями.

  3. Побувати на справжньому темному івенті і зануритися в світ електронного андерграунда. 

З 10-річною історією фестивалю Energy можна ознайомитись в спеціальному номері журналу, який безкоштовно доступний на сайті журналу Gothica.

Квитки на фестиваль Winter X Energy можна придбати на сайті

Подія у Facebook

Організатори:

Gothica Magazine — http://gothica.info 

Energy Promotion — http://www.energy.org.ua 

 


РЕКЛАМА

 

РЕКЛАМА