Жданов оцінив російських десантників, які під Бахмутом замінили "вагнерівців"

Жданов оцінив російських десантників, які під Бахмутом замінили "вагнерівців" (GlavPost)

Військовий експерт Олег Жданов підтвердив, що під Бахмутом справді воюють російські десантники, проте більшість із них – не професійні військові, а мобілізовані бійці.


РЕКЛАМА

Про це Жданов розповів у інтерв’ю ТСН.ua.

Він звернув увагу, що це вже не ті добре натреновані російські десантники, які намагалися захопити аеродром у Гостомелі на Київщині на початку повномасштабного вторгнення РФ.

"Вони (українські військові – ред.) дійсно сьогодні зустрічають десантні війська, але вони сьогодні вже не ті десантники, які намагалися, допустимо, захопити аеродром у Гостомелі. От з тими було дуже важко боротися, вони були професійними військовими і навчені так, як потрібно десанту. А сьогодні – ні. Сьогодні більше половини – мобілізовані", – розповів військовий експерт.


РЕКЛАМА

"До речі, навіть з вуст російських пропагандистів ми знаємо, що ще у вересні минулого року втрати десантних військ РФ сягали під 50%. Так це було у вересні", – додав Жданов.

За словами військового експерта Сергія Грабського, відчайдушні бої, які ведуть ЗСУ на Бахмутському напрямку, в районі Авдіївки, Мар'їнки, Вугледара, біля Кремінної, ламають плани російських окупантів.

Читайте також:

Новини України

Війна в Україні

Новини України: відео

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

РЕКЛАМА