Apple анонсувала нову презентацію: ймовірно, покаже довгоочікувані iPhone 12

Apple анонсувала нову презентацію: ймовірно, покаже довгоочікувані iPhone 12 (GlavPost)

Компанія Apple анонсувала презентацію нових ґаджетів, яка відбудеться 13 жовтня о 20:00 за київським часом. Ймовірно, що Apple покаже довгоочікувані iPhone 12.



Запрошення на нову презентацію компанія розіслала журналістам. Захід буде повністю віртуальним та транслюватиметься з Apple Park.

Що саме покажуть не події не уточнюється. Втім, більшість аналітиків припускає, що Apple нарешті представить нові iPhone.Технологічний оглядач The Wall Street Journal Джоанна Стерн пише, що текст на запрошенні - а саме слоган "Привіт, швидкість" - чітка підказка того, що йдеться про iPhone 12, адже вони матимуть підтримку 5G та новий процесор А14, якого досі не мав жоден гаджет Apple. Нині ж його має лише новий iPad Air 4.

Жовтнева подія Apple транслюватиметься в прямому ефірі на веб-сайті Apple, у програмі Apple TV і, ймовірно, на YouTube.

Як пише 9to5mac, очікується, що Apple покаже одразу чотири нові iPhone:

iPhone 12 mini з екраном 5,4 дюйма.

iPhone 12 з екраном 6,1 дюйма.

iPhone 12 Pro з екраном 6,1 дюйма.

iPhone 12 Pro Max з екраном 6,7 дюйма.

Нагадаємо,15 вересня, компанія Apple на своєму онлайн-заході "Час летить" презентувала нову лінійку гаджетів. Попри традицію кожної осені показувати нові моделі iPhone, цього разу компанія дивувала іншими новинками - смарт-годинниками Apple Watch Series 6 і Apple Watch SE, а також планшетами iPad Air 4 та iPad 8.

Джерело: ТСН