Безкоштовний онлайн-театр для військових та волонтерів: DRAMOX

Безкоштовний онлайн-театр для військових та волонтерів: DRAMOX (GlavPost)

DRAMOX - це онлайн-платформа з найбільшою колекцією українських вистав, яка має за мету популяризацію та підтримку театру.


РЕКЛАМА

Починаючи з 21 лютого, DRAMOX надає безкоштовну підписку для військових та волонтерів. Щоб отримати доступ до платформи, достатньо надіслати лист на електронну адресу iryna.yatsiuk@dramox.tv або звернутися у будь-яку соціальну мережу онлайн-театру.

На DRAMOX доступні вистави на будь-який смак. Наприклад, шанувальників українських авторів вразить вистава "Morituri te Salutant" Національного театру ім. Івана Франка, а також "Тіні забутих предків" Одеського театру імені В. Василька. Крім того, є вистави для всієї родини, наприклад, версія "Маленького принца" від Київ Модерн-Балету, або "Сімейний альбом / Album di Famiglia" від Театру на лівому березі Дніпра.

Підписники платформи також можуть насолоджуватися виставами світових театрів, таких як Опера Лос-Анджелеса, Англійський національний балет, Стратфордський фестиваль та багато інших. Більшість закордонних вистав мають українські субтитри.


РЕКЛАМА

DRAMOX - це унікальна можливість для військових та волонтерів насолоджуватися виставами улюблених театрів з будь-якої точки світу просто зі свого пристрою.

РЕКЛАМА