Дмитро Ступка офіційно став холостяком

Дмитро Ступка офіційно став холостяком (GlavPost)

Спадкоємець акторської династії Дмитро Ступка офіційно став холостяком.Як розповів батько Дмитра, актор Остап Ступка в ефірі "Сніданку з 1+1", він вже надіслав сину відповідні документи. Також актор додав, що жодних настанов сину не давав, а лише привітав його:"Я йому нещодавно переслав документи, постанову про розлучення і привітав його", - сказав Ступка-старший.


РЕКЛАМА

Як відомо, Дмитро Ступка наразі перебуває у США, у Флориді. Його колишня дружина, стилістка Поліна Логунова наразі з їхньою 5-річною донькою Богданою живе у Лос-Анджелесі. Остап Ступка поділився, що часто донька прилітає до батька в гості:Вони в різних містах перебувають. Вона до нього приїжджала на Новий рік. При чому летіла сама, бо в США можна, починаючи з 5 років. Це все під наглядом стюардеси, це коштує додаткових 50 доларів. Бо летіти з Лос-Анджелеса до Флориди 5,5 годин… Дмитро може до неї прилетіти", - розповів Остап Ступка про спілкування Дмитра з донькою.

Як відомо, Дмитро Ступка на початку січня 2022 року разом з донькою та дружиною Поліною Логуновою емігрував до США. Згодом стало відомо, що Дмитро та Поліна розійшлися.

За деякий час Логунова повідомила, що перебуває у нових стосунках. Обранцем стилістки став американець, з яким Поліна в Лос-Анджелесі вже відкрила власний салон. Ба більше, коханий освідчився Логуновій і вони невдовзі планують весілля.Зазначимо, що Дмитро Ступка та Поліна Логунова одружилися 11 березня 2016 року. 25 квітня 2017 року у подружжя народилася донька, яку назвали на честь легендарного діда Дмитра – Богданою.Читайте також: Син Софії Ротару повідомив про горе у його сім'ї Зірка "Сам удома" Маколей Калкін вдруге став батьком – ЗМІ Учасниця "Холостяка-12" розповіла про зраду коханого з повією: "Тепер я вірю в прикмети"


РЕКЛАМА

РЕКЛАМА