FlixBus запускає нові рейси у Великобританії

FlixBus запускає нові рейси у Великобританії (GlavPost)

FlixBus, найбільший у світі оператор автобусних перевезень, сьогодні відновлює автобусне сполучення та запускає нові внутрішні рейси у Великобританії. Це стало можливим завдяки значному прогресу країни у вакцинації та поступовому послабленні карантинних обмежень.

 

Від сьогодні запущено 18 автобусних ліній FlixBus між 12 британськими містами, включаючи Лондон, Бірмінгем, Манчестер та Шеффілд. FlixBus продовжує дотримуватись заходів безпеки у автобусах. Так, кожен автобус дезінфікується перед рейсом, пасажири зобов’язані носити маски, а до продажу доступні тільки 50% місць для забезпечення відстані між пасажирами.

 

Завдяки прискореній вакцинації та поступовому пом'якшенню карантинних обмежень, Великобританія стала першою з 36 країн (на ринках яких присутній FlixBus), де компанія розширює свою мережу у 2021 році. На основі британського досвіду оператор планує робити висновки щодо подальшого розгортання мережі у інших країнах.

 

Наступні плани – відновити рейси між Великобританією та континентальною Європою, які були призупинені через пандемію. Компанія заявляє про сміливі довгострокові плани у Сполученому Королівстві, а саме – створити найбільшу автобусну мережу у країні до 2025 року.

РЕКЛАМА