Куди піти у Києві, щоб посміятися від душі: афіша гумористичних подій лютого

Куди піти у Києві, щоб посміятися від душі: афіша гумористичних подій лютого (GlavPost)

У сучасному активному ритмі життя дуже важливо знаходити час на відпочинок та вміти розслаблятися. Столичний Caribbean Club підготував декілька гумористичних подій, на яких можна відволіктися від буденних задач та посміятися від душі. У лютому концерт-холл запрошує на стендап-вечір «Люта комедія» від «Ukrainian Stand-Up Agency», Improv Live Show і моноспектакль «Суперстар».

 

Кількість квитків на кожне шоу обмежена – всього 100 місць. Купити квитки можна на сайті caribbean.com.ua

 

22 лютого: Improv Live Show

Розважальне шоу Improv Live Show – це влучний гумор на актуальні теми та скетчі, які ви не побачите на телебаченні. В шоу немає режисури та сценарію: все, що відбувається в програмі – народжується прямо на сцені. Після перегляду Improv Live Show гарантований гарний настрій та позитивні враження. 

 

Improv Live Show створили актори відомих телевізійних шоу «Вечірній Київ», «Ліга Сміху», «Розсміши Коміка», «Жіночий Квартал»: Роман Міщеряков, Валік Міхієнко, Вова Шумко та Костя Трембовецький. Вони відточили свою майстерність на найгучніших телевізійних проєктах та знають, як завести зал.

 



27 лютого: стендап «Люта комедія»

Cтендап-вечір «Люта комедія» від «Ukrainian Stand-Up Agency» – це сміливий та відвертий гумор про те, що відбувається з нами і навколо нас. Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. 

 

27 лютого на одній сцені зберуться 6 супер-коміків, відомих глядачам за такими ТВ-шоу, як  «Розсміши Коміка», «ГудНайт Клаб», «Стендап ШОУ», «Комік на мільйон»  та іншими: Іван Жорноклей, Сергій Степанисько, Андрій Бережко, Максим Коновал, Раміль Янгулов та Денис Корабльов. Коміки поділяться з глядачами своїми думками та емоціями, які не залишать байдужим нікого.