MÉLOVIN дав великий сольний концерт у Києві

MÉLOVIN дав великий сольний концерт у Києві (GlavPost)

Днями у столиці України відбувся довгоочікуваний сольний концерт MÉLOVIN, який зібрав майже 1000 шанувальників. Артист вразив аудиторію не лише своїми музичними виступами, але й важливими зверненнями до громадян.


РЕКЛАМА

Почавши своє шоу, MÉLOVIN оголосив про благодійний аукціон з метою збору коштів на реабілітацію військових Збройних Сил України. Артист підкреслив важливість підтримки захисників країни та закликав своїх шанувальників приєднатися до цієї благородної справи.

На аукціоні будуть розіграні табличка з антикорупційним закликом та маска свині, яка символізує протистояння корупції в Україні. Ці предмети стануть символом підтримки боротьби з цією серйозною проблемою, яка торкнулася кожного українця.


РЕКЛАМА

У рамках концерту MÉLOVIN також виконав свої пісні у фортепіанній версії, що вразило шанувальників і подарувало нові емоції від улюблених композицій. Завершивши виступ, артист виконав хіт "Dreamer" у вражаючому виконанні та розпочав масштабний флешмоб зі світловими вогнями, що створило казкову атмосферу.

Концерт у Києві став незабутнім подією для українських шанувальників MÉLOVIN і підтвердженням його підтримки військових та боротьби з корупцією. Артист вже анонсував наступне шоу, яке відбудеться у Львові навесні.

Хто бажає приєднатися до благодійного аукціону та підтримати наших воїнів, може зробити це за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/8CTeGmcXuM

РЕКЛАМА