НХЛ допоможе Україні у відновленні спортивної інфраструктури, яку зруйнували російські окупанти

НХЛ допоможе Україні у відновленні спортивної інфраструктури, яку зруйнували російські окупанти (GlavPost)

Цей фонд був створений Федерацією хокею України. Основною його метою є відновлення дитячого хокею в Україні після перемоги над російськими загарбниками.


РЕКЛАМА

Ukrainian Hockey Dream займатиметься відбудовою зруйнованих окупантами льодових арен, налагодженням роботи хокейних шкіл, популяризацією хокею та організацією дитячих та юнацьких змагань. Допомагатиме українцям у цьому найсильніша ліга планети - НХЛ.

"Я - український хокеїст. Я дуже люблю грати у хокей. Я сумний, тому що не знаю, коли зможу вийти на лід. У моїй країні війна, я не знаю, коли побачу своїх друзів та команду. Вони потрібні мені. Мою маму лякають сирени, проте я не боюсь. Я дуже сміливий, адже такими є хокеїсти.

Коли я виходив на лід, то почувався дуже сильним, я хочу продовжувати бути таким. Я хочу грати у хокей. Я мрію грати у національній збірній України. Я мрію грати в НХЛ", - йдеться в ролику, де знялися українські діти.


РЕКЛАМА

Читайте також:

"Навіть не намагаються нічого дізнатися": відома українська тенісистка - про байдужість тенісної спільноти до війни в Україні

"Басейн - це моя лінія фронту": український рекордсмен - про виграну медаль чемпіонату світу-2022

Непереможний Берінчик залишить тероборону заради чемпіонського бою: відомі дата та суперник українця

РЕКЛАМА