Парк на 37 гектарів, нова школа та садки - Київрада ухвалила ДПТ на Кондратюка

Парк на 37 гектарів, нова школа та садки - Київрада ухвалила ДПТ на Кондратюка (GlavPost)

Трансляція засідання велася на офіційному каналі Київської міської ради в YouTube, пише "Апостроф".


РЕКЛАМА

Завдяки цьому рішенню держава отримає орієнтовно пів мільярда гривень прибутку, а Київ - сучасний новий район зі школою, садками, розвинутою інфраструктурою та парком у 32 гектари.

"Згідно з цим документом (ДПТ - ред.) на покинутій території колишнього тепличного господарства, в районі вулиці Ю. Кондратюка, заплановано будівництво житлового мікрорайону, що буде обладнаний розвиненим комплексом обслуговування населення - це школа, три дитячих садки, стадіони, амбулаторія сімейних лікарів. Також заплановано будівництво нової транспортної розв'язки, інженерних мереж водопостачання, електропостачання та каналізації" - повідомила в ході слухання питання архітектор Олена Збаратська.

Окремо архітектор підкреслила, що розвиток території в межах ДПТ повністю відповідає проєкту Генерального плану столиці, і "Комплексній програмі реалізації містобудівної політики на 2019-2020".


РЕКЛАМА

Мікрорайон буде зведено литовсько-українською компанією Stolitsa Group, що має високу репутацію на ринку нерухомості завдяки надійності та високій якості житла.

РЕКЛАМА