PointeR Agency – PR-агенція з ТОП-10 відкриває представництво у Вінниці

PointeR Agency – PR-агенція з ТОП-10 відкриває представництво у  Вінниці (GlavPost)

Комунікаційна агенція PointeR Agency, що входить до ТОП-10 PR-компаній України, відкриває регіональне представництво у Вінниці. Про це говориться у прес-релізі агентства.

Представництво створене в співпраці з вінницькою компанією BANADA. Очолить його директорка Софія Копач, відома у місті як топ-журналістка місцевих видань. За часи роботи у медіа Софія нагороджена титулом "Жінка Вінниччини у сфері медіа" та увійшла в рейтинг "ТОП - 100 медійниць України". Досвід її команди складає понад 15 років в комунікаціях.

«Ми прагнемо розвивати професійні комунікації в регіоні. Ми впевнені, що експертиза та досвід агентства з таким потужним «послужним списком» дозволить нам швидко запропонувати для місцевих компаній сервіс та продукт не гірший ніж у столиці», – каже директор PointeR Agency у Вінниці Софія Копач.


РЕКЛАМА

Представництво не буде працювати як окрема одиниця, а буде повністю інтегроване в роботу усього агентства, матиме максимальний доступ до знань та експертизи досвідченої команди.

«Ми хочемо, щоб кожен підприємець, компанія чи організація в різних куточках нашої країни мали доступ до якісних послуг з комунікації. Тому ми ретельно відбираємо регіональних фахівців, ділимось усією своєю експертизою та інструментарієм, який напрацювали за десятиліття роботи з відомими українськими та міжнародними компаніями у сотнях проектів», – каже співвласниця PointeR Agency Олеся Стойко.

РЕКЛАМА