Привітання з Днем Служби безпеки України 2023 року: картинки українською, проза і вірші

Привітання з Днем Служби безпеки України 2023 року: картинки українською, проза і вірші (GlavPost)

Національне професійне свято День Служби безпеки України з'явилося в календарі офіційних українських свят 22 березня 2001 року і було затверджене указом президента України Леоніда Кучми. Дату обрали на честь прийняття Верховною Радою закону "Про Службу безпеки України" 1992 року. Головне завдання працівників СБУ — захищати права та свободи українських громадян, оберігати територіальну цілісніть країни.День СБУ: привітання у віршах та прозіВсіх, хто відповідає за безпеку та спокій населення нашої країни, вітаємо з професійним днем. Нехай вас береже Бог від усякого лиха і ні на крок не відходить Ангел хоронитель. Повертайтеся кожен день в свої домівки в цілості й повному здоров’ї. Спасибі вам за наш спокій і безпеку.


РЕКЛАМА

***СБУ сьогодні святоВідзначає своє важливе.Безпека — ваше кредо,Для держави робите все можливе.Хочу побажати вам у святоЩастя, радості, добра,Щоб жила в серцях суворихІскра світла і тепла.

***У День СБУ я побажаю старанно працювати, захищати Україну і її жителів, не втрачати жодного шансу на удачу, завжди спрямовуватися вперед, осягаючи на шляху успіх і перемоги. Бажаю міцного здоров’я, відваги серця і мужності душі. Нехай буде в безпеці наша держава, і в благополуччі кожен громадянин.

***Ми зі святом привітати радіХто беззаконню стоїть на заваді,Готовий нас врятувати від біди,На допомогу у важку годину прийтиВсіх вас сьогодні ми вітаємо,Класної служби вам бажаємо,І успішних операцій,Обійтися без конфронтацій!


РЕКЛАМА

***Вітаю З Днем СБУ. Хочу побажати завжди стояти на вірній варті безпеки і спокою України, залишатися в будь-якій ситуації сильною і хороброю людиною, в будь-якій справі осягати величезний успіх і неймовірну удачу, прагнути до високих цілей і своїх бажань, жити в достатку і благополуччі.Читайте також: З днем народження: найкращі привітання у віршах, прозі, картинках Побажання гарного дня і мирного неба в прозі, у віршах, смс та християнські: листівки на кожен день

РЕКЛАМА