"Секс, віскі, кокс карибський": в Россії поліцейских заскочили на секс-вечірці з повіями (відео 18+)

"Секс, віскі, кокс карибський": в Россії поліцейских заскочили на секс-вечірці з повіями (відео 18+) (GlavPost)

У Росії співробітники відділку МВС Росії "Адиге-Хабльскій" втрапили в скандал. У Мережі з'явилося відео застілля в сауні з повіями. За кадром чути голос чоловіка, який вимовляє назву відділку.


РЕКЛАМА

Відеоролик був опублікований ще 8 січня в анонімному Telegram-каналі "Гра тіней".

На відео можна побачити двох дівчат у спідній білизні. "Скажіть: "За День поліції ". Слабо? За весь Адиге-Хабльскій ОВС", - просить їх чоловік за кадром. Потім він просить дівчат поцілуватися і каже: "А тепер секс, віскі і кокс карибський". "Кокса карибського немає, але секс і віскі - будь ласка", - відповідає йому одна з дівчат.

Своєю чергою, МВС Карачаєво-Черкесії вже спростувало інформацію про участь поліцейських в "застіллі з повіями". У відомстві заявили, що перевірили відео, на якому нібито зображено відпочинок поліцейських в компанії повій, і не виявили на ньому співробітників.


РЕКЛАМА

"Проведеною перевіркою встановлено всі учасники інциденту. Ніякого стосунку до правоохоронних органів вони не мають", - йдеться в повідомленні.

Напередодні стало відомо, що у підмосковній Балашисі знайшли мертвими російського підполковника та його дружину. Обидвоє були одягнені у підгузки, а в квартирі, де їх виявила їхня донька, були розкидані секс-іграшки, наркотики та віагра. Подружжя померло під час БДСМ-сесії під наркотичними речовинами.

Джерело: ТСН

РЕКЛАМА