"Його час закінчився": Лопес не збирається давати Ломаченку бій-реванш

"Його час закінчився": Лопес не збирається давати Ломаченку бій-реванш (GlavPost)

Новоспечений абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес після перемоги над українцем Василем Ломаченком заявив, що не бачить сенсу в бою-реванші.


РЕКЛАМА

ЛОМАЧЕНКО - ЛОПЕС: ВІДЕО БОЮ

"Навіщо? Я побив його, а у повторному бою буде те ж саме. Для реваншу потрібен серйозний привід. Перед підписанням контракту мені говорили, що в разі поразки реваншу я не отримаю. Тепер все змінилося і я буду рухатися тільки вперед", - сказав Лопес на пресконференції після бою, яка транслювалася на YouTube-каналі Top Rank Boxing.

ЛОМАЧЕНКО - ЛОПЕС: СТАТИСТИЧНІ ПІДСУМКИ


РЕКЛАМА

Крім того, 23-річний американець додав, що Ломаченко не вразив його і час слави українця добіг до свого завершення.

"Знав, чого від нього очікувати. У перших раундах він завжди розігрівається і я вирішив цим скористатися. Повинен був набирати очки, щоб перекрити фінальні раунди. Потім мій батько сказав тиснути на нього - це розумне рішення. Ломаченко під кінець бою йшов на зближення, а я вирішив відповідати йому тим же і побачив, що він здався.

Я перебоксував Ломаченка і переміг у більшості раундів. Мені тільки 23 роки, але це не зменшує досягнень суперника. Це жорсткий боксер, який знає свою справу, але час Ломаченка закінчився", - сказав Лопес.

Раніше Теофімо розповів, про що говорив з українцем після поєдинку.

РЕАКЦІЯ СОЦМЕРЕЖ НА ПОРАЗКУ ЛОМАЧЕНКА

Для обох боксерів це був 16-й бій у кар'єрі.

На рахунку Ломаченка 14 перемог і 2 поразки.

В активі Лопеса 16 виграшів. У 23 роки він став наймолодшим абсолютним чемпіоном світу з боксу в історії.

Ломаченко втратив пояси WBA, WBO, WBC і The Ring, якими володів. Українець не має права на реванш, оскільки це не було прописано в контракті.

Джерело: ТСН

РЕКЛАМА