Simcord: від програмного забезпечення до блокчейн-технологій


РЕКЛАМА

Компанія Simcord — лідер серед організацій, які займаються створенням нових технологій. Компанія співпрацює з Науково-дослідним центром правових рішень у сфері застосування технологій розподіленого реєстру та бере участь у круглих столах і конференціях, відкриваючи нові можливості для свого розвитку.

Основні проекти компанії пов’язані з розробленням програмного забезпечення. Проте, вони значно відрізняються від стандартних розробок, бо пропонують готові комплексні рішення для управління високотехнологічним бізнесом. Ключовими відмінностями продуктів компанії є:
     · висока безпека;
     · підвищена швидкість реакції системи;
     · надійність.

Паралельно з програмним забезпеченням компанія розробляє моделі для обслуговування бізнес-стратегій. Це організація систем інформаційної безпеки, правове консультування та супровід, тестування навантаження, моделювання ефективності та продуктивності додатків, агрегація потоків даних, розроблення комплексних рішень для клієнтської та технологічної підтримки тощо.

Неабияке значення в діяльності Simcord мають блокчейн-розробки. Компанія Simcord проводить консультування у сфері цифрових технологій на міжнародних фінансових ринках, зокрема:
· надає супровід проектам, що пов’язані з цифровими активами та технологією блокчейн;
· консультує з питань виходу на міжнародні фінансові ринки, здійснює розрахунок великих проектів та забезпечує їхню підтримку, шукає оптимальні варіанти реалізації проектів;
· надає фінансову консультацію з оформлення цифрових активів, організації процесингу та інших питань;
· проводить технічне консультування на всіх етапах реалізації проектів.


РЕКЛАМА

Генеральний директор Simcord Александр Кудь є також представником наукової спільноти. За його авторством опубліковано декілька наукових робіт, присвячених технології блокчейн, цифровим активам, системі Бітбон, цифровізації економіки. Компанія Simcord плідно співпрацює з державним та приватним секторами, бере участь у міжнародних конференціях та форумах. Зокрема, представники компанії відвідали німецько-український економічний форум «Харків: розвиток та інвестиції».

Компанією Simcord здійснено колосальну роботу з вивчення та презентування світові терміна «цифровий актив» та системи Бітбон. Bitbon — це інформаційна платформа, що допомагає управляти будь-якими цінностями завдяки цифровим активам. Це сприяє створенню нового ринку інформаційних ресурсів на базі технології розподіленого реєстру. Дослідження дозволяють визначити поняття та продемонструвати можливості системи Бітбон у міжнародно-правовому полі.

Засновник компанії А. Кудь та працівники Simcord взяли участь у ІІІ Харківському міжнародному юридичному форумі та круглому столі «Стандарти інструментів блокчейну», що відбулися нещодавно в столиці. На цих заходах компанією були презентовані вже досягнуті результати, зокрема, тест на відповідність токену блокчейну цифровим активам. Конкретизовано поняття цифрового активу, визначено його структурні складові. Наведено дев’ять критеріїв токену блокчейну для визначення його характеристик як цифрового активу, що повністю відповідає сучасним міжнародно-правовим нормам. Достовірність підкріплено математичним обґрунтуванням.

Новітні розробки нададуть будь-якій компанії можливість більш ефективно використовувати блокчейн-технологію для оптимізації своєї діяльності, отримання конкурентоздатних та інноваційних продуктів і сервісів.

Робота компанії Simcord — яскравий приклад успішної діяльності IT-компанії на сучасному ринку інноваційних технологій. Перспективність діяльності підкріплено плідною науковою та правовою діяльністю, зацікавленістю державного та приватного секторів у розробках та продуктах Simcord, що відкриває нові горизонти для співпраці як у межах держави, так і на міжнародному рівні.

РЕКЛАМА