У Броварах чоловік намагався зґвалтувати дівчину у вбиральні ТРЦ: фото, відео

У Броварах чоловік намагався зґвалтувати дівчину у вбиральні ТРЦ: фото, відео (GlavPost)

У Броварах під Києвом чоловік намагався зґвалтувати дівчину у вбиральні ТРЦ.Про це повідомив голова Нацполіції Київської області Андрій Нєбитов у Telegram у суботу, 18 березня.За інформацією поліції, молодик увірвався до жіночої вбиральні. У одній із кабінок він напав на жінку та, погрожуючи ножем, намагався вчинити сексуальне насильство.



"Довести ганебний намір до кінця нападник не зміг. Покидьок злякався жінки, яка зайшла до вбиральні слідом, і спробував утекти", - повідомив Нєбитов.Співробітники та відвідувачі ТРЦ затримали зловмисника та викликали поліцію.

Нападника поміщено в ізолятор тимчасового тримання.За замах на зґвалтування молодику загрожує до п'яти років ув'язнення.

Нєбитов зазначив, що молодик уже був раніше засуджений.Читайте також: У Києві скоротять комендантську годину - КМВА "Комусь війна, а комусь бабло": у Києві спалахнув скандал через будівництво в парку Пушкіна (фото) Під час окупації села на Київщині російські військові з’їли майже усіх страусів та погрожували вбивати собак