Український гурт GannaBaby презентував іронічну пісню про виживання на карантині

Український гурт GannaBaby презентував іронічну пісню про виживання на карантині (GlavPost)

GannaBaby інтригують і набирають обертів перед виходом нової платівки. Нещодавно, в день народження фронтвуман Ганни Нелуп молодий київський гурт презентував іронічну пісню «Квіти (Не за бабки!)», а сьогодні випустив не менш іронічне DIY-відео на неї.

 

Пандемія вдарила по культурній сфері найбільше, залишивши артистів без заробітку — із пустими кишенями та без можливості творити далі. GannaBaby в іронічній манері запевняють: за бажання заробити гроші на музику можна (і треба) у будь-який спосіб. Навіть продаючи оберемки квітів автомобілістам у заторах. 

«Карантин та відміна майже всіх масових заходів суттєво вплинули на життя й діяльність діячів культури. Тому питання на тему «Чим ти зараз займаєшся?», «Звідки береш гроші на життя?», «Як виживаєш?» і подібні все більше й більше привертають увагу широкого загалу. Це наша іронічна відповідь усім, хто цікавився, як виживають GannaBaby», — пояснюють учасники гурту.

 

На відміну від кліпів «Класні лосіни» та «ЛЖБЧ», «Квіти (Не за бабки!)» — це DIY-відео в рамках плейлиста соціально-іронічних короткометражок на YouTube гурту. Знімали роботу GannaBaby, заручившись лишень власними силами та креативом. Головною і, по суті, єдиною локацією відео стала квартира фронтвумен гурту Ганни та прибудинкова територія.

 

До речі, у відео використані не живі, а паперові квіти. Адже GannaBaby пропагують своєю творчістю екоусвідомлені меседжі: сортувати сміття, долучатися до всеукраїнських прибирань у парках, не зривати живі квіти, а тим більше — конвалії, що занесені в Червону книгу України.

 

Нагадаємо, що, попри карантин і локдаун, GannaBaby не зупиняли двіж та максимально виклалися у 2020-му. Музиканти видали два успішних танцювальних хіти — «Класні лосіни» та «ЛЖБЧ» разом із яскравими кліпами на них, запалили на Respublica FEST та назнімали гігабайти креативного контенту. А сьогодні гурт на низькому старті — він закінчує роботу над новою платівкою в студії Revet Sound.

 

Переходьте за посиланням на YouTube, дивіться DIY-відео, слухайте пісню на стрімінгах та лишайте віртуальні екоквіти в коментарях під постами в Instagram GannaBaby чи Facebook: GannaBab.

РЕКЛАМА