Відомій українській блогерці повідомили про підозру через погрози поліцейській

Відомій українській блогерці повідомили про підозру через погрози поліцейській (GlavPost)

Поліція Київської області повідомила про підозру відомій блогерці за втручання в діяльність працівника правоохоронного органу. Жінка два місяці переслідувала слідчу та намагалася її залякати потойбічними силами.


РЕКЛАМА

Про це повідомляє поліція Київської області.

"Упродовж двох місяців жінка переслідувала слідчу Києво-Святошинського відділу поліції та, користуючись своєю публічністю, у соціальних мережах намагалась залякати працівника поліції, аби та прийняла "позитивне" рішення у кримінальному провадженні щодо її чоловіка. Так, під час досудового розслідування, слідча зібрала достатньо доказів та за процесуальним керівництвом прокуратури повідомила про підозру 32-річному мешканцю Києво-Святошинського району за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Однак дружина підозрюваного вирішила втрутитися - навіть погрожувала "магічними здібностями". А коли це не допомогло, почала психологічно тиснути та надсилати на особистий номер мобільного телефону текстові та голосові повідомлення із погрозами життю і здоров’ю працівника поліції, нецензурної лексики, ображаючи честь та гідність поліцейської та членів її сім`ї.


РЕКЛАМА

Наразі 31-річній жінці повідомлено про підозру. Їй загрожує покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами до одного року, або арештом до трьох місяців.

Водночас ім'я блогерки наразі не розголошується.

Нагадаємо, російський блогер Стас Решетніков, відомий як Reeflay, опинився в центрі чергового гучного скандалу. Підписники каналу ReeFlay очікували прямий ефір про азартні ігри, а побачили жорстоку ситуацію у Підмосков'ї. Блогер вів стрим попри те, що в будинку лежало мертве тіло його дівчини Валентини, яку він перед цим вигнав з дому без одягу на холод.

Джерело: ТСН

РЕКЛАМА