Воротар застиг на місці: хорватський футболіст забив переможний м'яч завдяки шедевру з кутового в Лізі конференцій (відео)

Воротар застиг на місці: хорватський футболіст забив переможний м'яч завдяки шедевру з кутового в Лізі конференцій (відео) (GlavPost)

Так, на 76 хвилині господарі заробили право на кутовий удар. До м'яча підійшов Янкович і, здавалося б, зараз буде виконана подача. Утім, гравець був іншої думки.


РЕКЛАМА

20-річний півзахисник вирішив завдати прямого удару і не прогадав. Ігрове знаряддя після спроби Янковича залетіло точно за комірець голкіперу суперника, який просто застиг на місці, спостерігаючи, як м'яч залітає у його володіння.

Зазначимо, що на 55-й хвилині "Зріньскі" опинилися в меншості – захисник Йосип Чорлука отримав другу жовту картку.

До вашої уваги відео з шедевром у виконанні Янковича.


РЕКЛАМА

Уже наприкінці зустрічі команди догравали в рівних складах. Футболіст "Тоболу" Жарко Томашевич отримав попередження від арбітра. Утім, він виявився незгодним з таким рішенням, почавши кричати на нього. За що одразу отримав пряму червону картку та покинув поле.

Поєдинок завершився з рахунком 1:0 на користь боснійців.

Читайте також:

Накрутив пів команди: футболіст англійського клубу забив ефектний гол після сольного проходу (відео)

Потужно та під поперечину: український футболіст приніс перемогу своїй команді в єврокубку завдяки шедевральному голу (відео)

УЄФА ухвалив революційне рішення у Суперкубку та Лізі чемпіонів

РЕКЛАМА