Зібрався на шоу талантів: борець-депутат Беленюк відкрив "унікальну здібність" після коронавірусу

Зібрався на шоу талантів: борець-депутат Беленюк відкрив "унікальну здібність" після коронавірусу (GlavPost)

Чемпіон світу та Європи з греко-римської боротьби, народний депутат від партії "Слуга народу" Жан Беленюк поділився на своїй сторінці у Facebook незвичайним постом.


РЕКЛАМА

Жан розповів, що після перенесеного коронавірусу може за запахом визначати людей, які також перехворіли цією недугою. Беленюк пожартував, що якщо в нього розвинулася унікальна здібність, то піде демонструвати її на талант-шоу.

"Виявив у себе здатність визначати людей, які перенесли COVID-19, за запахом їхнього тіла. Спочатку у себе помітив специфічний запах під пахвами, потім (займаюся же контактним видом спорту, з рясним потовиділенням в процесі) почав помічати у своїх спаринг-партнерів, які перехворіли ковідом, такий же запах, мені він чомусь нагадує часник.

Друзі, може у когось теж такі вміння з'явилися? Тому, якщо це унікальна здібність, одразу ж подаю свою кандидатуру в шоу "Україна має талант", - написав Жан у Facebook.Юзери соцмережі відреагували на пост Беленюка гострими коментарями.


РЕКЛАМА

"Ну так, нюхати чужі пахви це суперздібність. Чим би ще займалися народні депутати України", "Це там у Раді всі так пахнуть, от ти і заразився від них", "Ніяких шоу", - написали вони.

Беленюк - срібний призер Олімпійських ігор-2016, дворазовий чемпіон світу і триразовий чемпіон Європи.

Раніше ТСН Проспорт писав, що борець-депутат Беленюк і зірковий гімнаст позмагалися в запливі у снігу.

РЕКЛАМА