ГУРТ ТНМК З ВЕЛИКИМ КОНЦЕРТОМ В КИЄВІ

ГУРТ ТНМК З ВЕЛИКИМ КОНЦЕРТОМ В КИЄВІ (GlavPost)

11 травня 2024 року Київ зануриться у світ найкращого українського хіп-хопу та року! Гурт ТНМК (Танок на майдані Конґо) оголошує про величезний концерт у клубі "ATLAS", де кожен шанувальник музики матиме унікальну можливість пережити неймовірні емоції та відчути драйв від живого виступу улюбленого гурту.


РЕКЛАМА

 

Чому варто бути на концерті ТНМК?

  • Найвідоміший гурт українського хіп-хопу: ТНМК - це не просто музиканти, а справжні ікони української музичної сцени. Їхні хіти стали справжніми гімнами для мільйонів.
  • Велика концертна програма: Гурт підготував для своїх шанувальників найкращі хіти зі всіх років творчості, а також нові треки, які вже полонили серця слухачів.
  • Безцінні емоції: Концерт ТНМК - це не лише музичне виставлення, а справжня зустріч з кумирами, яка запам'ятається надовго.

 

Гурт ТНМК: Лідери Української Музичної Сцени

Протягом майже 30 років гурт ТНМК лишається лідером українського хіп-хопу. Їхні пісні вражають своєю енергією та оригінальністю, а виступи - це справжнє свято для фанатів музики.

 

Улюблені Пісні та Благодійний Аукціон

На концерті в клубі "ATLAS" гурт виконає найпопулярніші хіти, такі як "Восени", "Гранули" та "Зроби мені хіп-хоп", а також нові композиції, які вже полюбилися шанувальникам. Крім того, буде проведено благодійний аукціон та збір донатів на підтримку України.

 

Де Купити Квитки?

Квитки вже у продажу на сайті kontramarka.ua. Поспішайте придбати квитки, адже кількість місць обмежена!

Не пропустіть цю унікальну можливість насолодитися виступом одного з найкращих гуртів країни та створити незабутні спогади разом із ТНМК у клубі "ATLAS"!

РЕКЛАМА