Одна з фігуранток скандалу в Дубаї наважилася розповісти, що там насправді сталося

Одна з фігуранток скандалу в Дубаї наважилася розповісти, що там насправді сталося (GlavPost)

Їй соромно і вона впевнена, що у в'язниці відсиділа заслужено. Одна з дівчат, які були оголеними на дубайському хмарочосі, вперше дала інтерв'ю. Чому поїхала, чи платили штраф, щоби вийти з тюрми, і як заробляє на життя - розповіла одна з найпомітніших дівчат із фотосесії - Яна Грабощук. Її інтернет-спільнота відразу ідентифікувала по татуюванню на стегні.


РЕКЛАМА

Про те, чому тепер дівчина соромиться виходити на вулицю - 16 квітня йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Одна з двадцяти шести дівчат, які фотографувались оголеними в мусульманській країні і яка за це опинилася в тамтешній в'язниці. Відсиділа 8 днів і була депортована. І вона єдина фігурантка скандалу в Дубаю, яка наважилася розповісти, що там насправді сталося.

На таких фото, запевняє, не заробляє. Працювати, каже почала в 19-ть років. У соцмережах її з подругами називали ескортницями - це коли дівчата супроводжують на різних заходах багатих клієнтів. Яна каже - це маячня. Її поїздки, дружба з Віталієм Гречиним, який повіз їх у Дубай, це просто яскравий дружній відпочинок. Чоловіка називає добрим, який ніколи не просить інтиму, а просто любить, щоби його оточував почет гарних дівчат. А для них це можливіть подивитися світ.


РЕКЛАМА

У тому, що сталося на балконі в Дубаю нікого не звинувачує. Каже, навіть не підозрювали до чого можуть призвести ці пустощі.

За словами Яни - це не була фотосесія. Устигли зробити лише кілька кадрів. А поліція дізналася про це, коли місцевий сусід перепостив світлини і позначив поліцію. Допитували дівчат зранку до пізньої ночі. Потім забрали особисті речі.

І вони на собі відчули, як жорстоко ставляться до тих, хто порушує закон. Їм загрожувало півроку в'язниці та штраф у майже півтори тисячі доларів. Однак їх просто відпустили і депортували. Назавжди.

Відпустили, каже, тому, що після дослідження телефонів упевнилися, що дівчата - не ескортниці.Організатор поїздки Віталій Гречин досі залишається у в'язниці. Про те, що летять на батьківщину, дівчата відчули вже в літаку.

Удома чекав коханий. Яна радіє, що всі ці пригоди позаду. І навіть уже подзвонила бабусі, яка не знала, як яскрава онучка відпочиває. Каже, зрозуміла, пробачила і вже не засуджує.

Автор: Наталія Гончарова.

РЕКЛАМА