Секрет здорового травлення: переваги сухого корму Purina One

Секрет здорового травлення: переваги сухого корму Purina One (GlavPost)

Власники кішок постійно шукають спосіб забезпечити своїм пухнастим друзям відмінне здоров'я та довголіття. Справжнім порятунком стає сухий корм Purina One, оскільки він не просто смачний, а й сприяє оптимальному функціонуванню підшлункової залози та забезпечує здоров’я травної системи. Тепер турбуватися про здоров’я домашнього улюбленця просто, зручно та недорого. Переконайтеся самі: варто лише зважити, скільки коштує «Пуріна Ван» та як легко відшукати його у магазинах. 


РЕКЛАМА

Оптимальне харчування для різних потреб

Філософія турботи про кішок, що впроваджує Purina One, охоплює різні етапи життя домашніх улюбленців. Торговельна лінійка пропонує різноманітні формули, що враховують вікові та фізіологічні особливості тварин:

  1. корм для кошенят, що сприяє правильному розвитку;
  2. спеціалізовані рішення для дорослих кішок;
  3. збалансований раціон для тварин, що потребують особливої уваги.

 

Скористайтеся можливістю забезпечити пухнастого вихованця оптимальним харчуванням. Purina One — це ключ до довгого, активного та щасливого життя вашої кішки.


РЕКЛАМА

Технології Purina One для здорового травлення

Корми «Пуріна Ван» легко засвоюються організмом тварини та здатні покращити її самопочуття. А ще вони дуже смачні: можна вибрати раціон зі смаком курки, індички, лосося, тріски, форелі тощо. Для легкого травлення формула корму доповнена особливими компонентами:

  1. Пробіотики для балансу мікрофлори. Це допомагає покращити травлення та підтримує здоровий стан шлунково-кишкового тракту.
  2. Протеїни та волокна, що легко засвоюються. Purina One використовує високоякісні легкозасвоювані протеїни та волокна, що допомагають у забезпеченні правильної роботи шлунково-кишкового тракту та підтримують здоров'я кишківника.
  3. Збалансований склад жирів. Оптимальний вміст жирів у кормі «Пуріна Ван» гарантує правильну роботу печінки та сприяє засвоєнню корисних жиророзчинних вітамінів.
  4. Оптимальний склад вітамінів та мінералів. Спеціально розроблений вітамінно-мінеральний комплекс підтримує імунну систему та забезпечує здоров'я кошенят та дорослих кішок.

 

Image

Правильно збалансоване харчування важливе для тварин, що постійно перебувають у приміщенні, та для котів, які мають чутливу систему травлення. Забезпечити всі потреби пухнастого друга та зекономити значні кошти допоможе спеціальна лінійка кормів Purina One.

Де купити «Пуріна Ван» для котів

Корм цієї марки — головний секрет здорового харчування вашої кішки. Виробник доклав чимало зусиль, щоб зробити його доступним для кожного власника домашніх улюбленців. Окрім великих супермаркетів та магазинів зоотоварів, Purina One можна придбати в надійному інтернет-магазині MAUDAU. Тут на вас чекає великий вибір смакових варіацій та формул, що здатні задовольнити усі потреби пухнастого улюбленця. Спробуйте Purina One сьогодні та подаруйте своїй кішці найкраще!

РЕКЛАМА