"Його футболку спалили": журналіст розповів, за що Ребров став найлютішим ворогом "ДНР"

"Його футболку спалили": журналіст розповів, за що Ребров став найлютішим ворогом "ДНР" (GlavPost)

Футбольний журналіст і засновник футбольного музею з Горлівки Сергій Анненков розповів, як у 2014 році залишав своє місто і за що нинішній головний тренер угорського "Ференцвароша" Сергій Ребров став найлютішим ворогом так званої "ДНР".



"Хотів вивезти з Горлівки експонати музею. Але його теж встигли розграбувати - господарювали люди від нової влади. Дозволили взяти із собою тільки частину шарфів і футболок. Вимпели і майже всі значки довелося залишити.

А футболку уродженця Горлівки Сергія Реброва забрали і спалили у присутності начальника управління фізкультури і спорту міськради. Причому знімали це на відеокамеру. Сказали, що Ребров - найлютіший ворог "ДНР".

Виявляється, на Сергія Станіславовича виходили місцеві із проханням, щоб він фінансово допоміг їм у "боротьбі з бандерівцями". Сергій відмовився і одразу став найлютішим ворогом.

Я ж встиг вивезти гранітну дошку з написом "Тут навчався Сергій Ребров", яка висіла у школі № 40", - цитує Анненкова Champion.com.ua.

Ребров є вихованцем донецького "Шахтаря", проте за "гірників" він зіграв всього 19 матчів, у яких забив 10 м'ячів. У 1992 році Сергій перейшов до "Динамо". Всього за "біло-синіх" форвард провів 242 матчі і забив 113 м'ячів. У складі збірної України Ребров відзначився 15 результативними ударами в 75 іграх.