Чому хліб потрібно починати різати посередині: неочікуване пояснення — але це дійсно практично

Як не дивно, але спосіб, коли буханець хліба починають нарізати від середини, є більш ефективним і практичним.Спробуйте розрізати щойно куплений буханець навпіл. А потім брати "перші" скибочки завжди від середини. Тобто окраєць ви повинні отримати останнім.Чому така стратегія краща? Ось вам просте, хоча і неочевидне пояснення.Фахівці стверджують, якщо розрізати хліб посередині, а потім відрізати шматки, рухаючись до країв, то можна "з'єднати" дві половинки і так покласти продукт в хлібницю.Такий варіант зберігання хороший тим, що зріз залишається закритим. А тому продукт набагато довше зберігає свою свіжість.Найближчим часом буханець хліба, який почали різати від середини, а потім з'єднали, не почне черствіти і залишатиметься м'яким, наче ви щойно принесли його з магазину.Читайте також: Твердий сир засохнув: простий спосіб, щоб "реанімувати" продукт за 30 хвилин Не лише борошно: що додати в підливу для густоти – знадобиться лише один інгредієнт Без мікрохвильовки та плити: як стюардеси розігрівають їжу – запам'ятайте цей цікавий лайфгак