Млинці на сироватці: найбюджетніший рецепт традиційної страви

Склад інгредієнтів дуже простий: сироватка, яйця, цукор, борошно, сода і крохмаль. Млинці виходять в міру солодкими та підходять для солоних і солодких начинок.

Сироватку розділіть на дві частини, 500 мл доведіть до кипіння на середньому вогні. У глибокій мисці з'єднайте яйця, цукор і сіль. Збийте вінчиком і додайте решту 500 мл некип'яченої сироватки. Перемішайте. Всипте просіяне борошно, крохмаль і злегка збийте вінчиком. До миски вилийте 500 мл гарячої сироватки, додайте соду, перемішайте і влийте до тіста. Все ще раз перемішайте і залиште на 10 хвилин, потім додайте олію. Знову перемішайте. Обсмажуйте млинці на розпеченій сковороді на середньому вогні з двох боків до золотавого кольору.Поради:Крохмаль використовуйте будь-який.Читайте також: Рецепт тонких дріжджових млинців Ідеальні млинці: рецепт від королівських кухарів Марокканські губчасті млинці