Не викидайте клапан-кришку у пляшці з олією: насправді вона дуже потрібна

Напевно, багатьом з вас відома ситуація, коли потрібно приправити салат чи іншу страву олією з пляшки, а вона починає розтікатися по поверхні, липнути до рук чи литися у великій кількості, псуючи весь смак їжі. Виникає запитання: чому виробники виготовляють такі незручні ємності? Насправді ж більшість людей неправильно відкривають пляшку, адже клапан-кришка, яку найчастіше викидають, є дуже зручним дозатором.Як потрібно відкритивати пляшку з олією правильно? Інструкція доволі проста: Знімаєте верхню кришку, яка прикриває клапан. Тягнете за ручку клапана, щоб від'єднати його від пляшки. Перевертаєте на інший бік та акуратно фіксуєте.А якщо вам важко зрозуміти послідовність дій, варто переглянути коротке відео:

Тепер, коли ви будете наливати олію з пляшки, вона не буде сильно розтікатися, адже рідину стримуватиме дозатор.