Рулети з шоколадних млинців з ніжним заварним кремом

Ірма Шелест
Переглядів статті Рулети з шоколадних млинців з ніжним заварним кремом 6580
27.02.25 21:05

Цей десерт – чудовий спосіб здивувати гостей на Масницю, адже він не лише смачний, а й має гарний вигляд.Щоб приготувати млинці знадобиться: Борошно - 200 г. Какао-порошок - 50 г Цукор - 50 г. Сіль - пів чайної ложки Яйця - 2 шт. Молоко - 300 г. Окріп - 300 г. Приготування млинців До просіяного борошна додаємо какао, цукор, сіль, яйця - все перемішуємо. Вливаємо молоко. Збиваємо блендером. Тоненькою цівкою вливаємо окріп. Збиваємо блендером Смажимо млинці на сковорідці, змащеній олією або на сковорідці з антипригарним покриттям. Готові млинці кладемо остигати. В цей час готуємо крем Інгредієнти для крему Молоко - 500 мл та 3 ст.л Цукор - 150 г. Жовтки - 3 шт. Кукурудзяний крохмаль - 2 ст.л. Приготування крему Додамо до 500 мл молока 150 г цукру. Перемішуємо яєчні жовтки з кукурудзяним крохмалем. Збиваємо вінчиком до однорідної маси Нагріваємо молоко з цукром та тоненькою цівкою додаємо збиті жовтки з крохмалем, не припиняючи помішувати. Доводимо до кипіння та знімаємо з вогню.Приготування рулетів з млинців Млинці викладаємо на пергаментний папір, так, щоб вони були на хльост. Наносимо тонким шаром на млинці охолоджений заварний крем

Скручуємо млинці з намазаним кремом рулетом. Загортаємо у пергамент та кладемо на декілька годин в холодильник

Виймаємо охолоджений рулет, розгортаємо, отримуємо такий чудовий десерт і насолоджуємось.

Читайте також: Вареники на мінеральній воді: як приготувати правильне тісто Млинці з дріжджового тіста з гречаною, рисовою та пшоняною крупою