Сирний пиріг: рецепт корисного десерту

Родзинки помийте та залийте окропом на десять хвилин. Злийте воду і просушіть їх. У миску викладіть м'яке вершкове масло і цукор. Збийте міксером п'ять хвилин. Потім додайте яйця, сир, ванільний цукор, сіль і ще раз збийте міксером до однорідної маси. Всипте просіяне борошно з розпушувачем і родзинками. Перемішайте тісто добре лопаткою. Дно та боки форми вистеліть пергаментом. Готове тісто викладіть у форму та розрівняйте його. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 50 хвилин. Сирний пиріг витягніть із форми, трохи остудіть і посипте цукровою пудрою.Поради: Сирний пиріг можна подати з джемом або сметаною.Читайте також: Сирні булочки з кунжутом: рецепт смачної випічки Сирне печиво з лимонним курдом: рецепт незвичайної випічки Мигдальне печиво у формі півмісяця: дуже простий рецепт