Смачніше, ніж в магазині: як швидко приготувати домашній плавлений сир

Домашній плавлений сир готується дуже легко. Цей покроковий рецепт допоможе приготувати його без зайвих проблем. За смаком такий сир — не гірший за магазинний.Для приготування потрібні такі продукти: кисломолочний сир — 500 г; масло — 100 г; яйце — 1 штука; молоко — 50 мл сіль — 0,5 ч.л. сода — 0,5 ч.л.Спосіб приготуванняУ блендері змішуємо кисломолочний сир, яйце, масло. Все добре перемішуємо до утворення однорідної суміші.Додаємо сіль та соду. Ще раз перемішуємо.Перекладаємо в каструлю з товстим дном та на маленькому вогні починаємо плавити, постійно перемішуючи.Як тільки маса закипить — вимикаємо вогонь.За бажанням, додаємо смакові добавки — це може бути подрібнена цибуля, кріп, петрушка, суха паприка, сухий часник тощо.Суміш відправляємо до холодильника.Раніше ми писали, як приготувати гарячий шоколад вдома. Про це читайте у новині.Читайте також: Який хліб можна їсти під час схуднення: міфи і правда Що їсти, щоб підвищити імунітет взимку: топ-8 продуктів Салат "Мімоза" з секретним інгрідієнтом: рецепт, від якого всі шаленіють