Свинячі ребра промийте та обсушіть паперовим рушником.Імбир натріть на дрібній тертці. Додайте гірчицю, мед, чебрець, перець і сіль. Перемішайте.Натріть цією сумішшю ребра, покладіть до холодильника на ніч.Потім викладіть ребра до форми, залийте пивом. Накрийте фольгою та запікайте за температури 180 градусів одну годину. Потім зніміть фольгу, змастіть ребра кетчупом і запікайте ще 30 хвилин.Поради: За бажанням ребра наріжте порційними шматками.Читайте також: Свинина, тушкована з грибами, у сметанному соусі: класичний рецепт Суп із шинкою і квасолею: рецепт ідеальної зимової страви Паста з броколі та беконом: дуже швидкий рецепт