Як швидко підготувати капусту на голубці без варіння, щоб листя було м’яким і не рвалося Оцет. Це досить простий і швидкий спосіб приготування капустяного листя на голубці. Треба зробити розчин із води й оцту, змішавши складники у пропорції 2:1. Занурте у розчин листя на голубці на 10-15 хвилин. Цього часу вистачить для того, щоб воно стало м’яким та ніжним, але не рвалося. Заморожування. Заморожене капустяне листя стає м'якшим і легше піддається згортанню. Просто покладіть головку капусти до морозилки на ніч. Після такої процедури листя легко відділятиметься від качана без варіння. Мікрохвильовка. Якщо немає часу на замочування чи замороження капусти, тоді варто скористатися мікрохвильовою піччю. Візьміть потрібну кількість капустяних листків, загорніть їх у мокрий рушник та відправте до мікрохвильовки. Увімкніть піч на повну потужність, 1 хвилини буде досить, щоб листя під дією тепла й вологи швидко приготувалося.Читайте також:Як приготувати ефективний засіб із підручних складників для виведення навіть застарілих плямЯкщо купили пересолений оселедець, не варто панікувати: 3 способи, які вирішать проблему