Три супи, які допоможуть вам скинути зайві кілограми: після свят — саме те, що потрібно

Дослідження показали, що взимку більшість людей набирає кілька кілограмів, через що багато хто прагне схуднути. Процес схуднення не є легким і вимагає значних зусиль для досягнення бажаного результату. Одним із способів допомогти цьому є вживання супів, адже вони не тільки смачні, але й корисні для організму.На суповій дієті ви не відчуєте зниження енергії, водночас зайва рідина та жир будуть поступово зникати. Завдяки калорійності овочевих супів та кількості спожитих фруктів, молочних і інших продуктів, можна скинути від 2 до 6 кілограмів за тиждень.Топ-3 рецепти супів для схуднення взимкуКвасолевий супЦей суп дуже простий у приготуванні і не потребує багато інгредієнтів. Вам знадобляться: пів кілограма квасолі, дві морквини, цибулина, спеції та зелень за смаком. Почніть із того, що замочіть квасолю на 3-5 годин, а потім варіть її протягом 45 хвилин після закипання води. Овочі наріжте: моркву – соломкою, цибулю – кубиками. Варіть їх близько 10 хвилин. Далі додайте лавровий лист, перець та імбир. Після цього проваріть суп ще кілька хвилин, потім додайте зелень і вимкніть плиту. Дайте супу настоятись ще кілька хвилин перед подаванням на стіл.Суп-пюреСпочатку приготуйте засмажку: наріжте 1 моркву та обсмажте її з 80 грамами солодкої картоплі і подрібненими помідорами в рівних пропорціях, а також додайте половину цибулини та два зубчики часнику. Смажте все на сковорідці близько 10 хвилин, потім посоліть, поперчіть і запікайте за температури 180 градусів близько 25 хвилин. Після цього додайте 400 грамів бульйону і збийте все блендером до однорідної маси.Томатний супПриготування цього супу дуже просте. Залийте 1 кілограм помідорів окропом, зніміть з них шкірку і подрібніть в блендері до пюре. Натріть 3 маленькі моркви, подрібніть пучок селери та зелень, змішайте все це з помідоровим пюре і залийте 1 літром томатного соку. Приправте сіллю і поставте в холодильник на кілька годин для настоювання.Читайте також: Експерти розповіли про користь меду взимку: чому потрібно їсти улюблені ласощі в холодну погоду Як дожити до 100 років: шість основних секретів китайців, які варто вивчити українцям Зелений чай, безперечно, корисний, але не всім: експерти розповіли, коли цей напій викликає проблеми