Цю помилку роблять дуже часто: як посмажити м'ясо з цибулею, щоб було смачно

Найчастіше в рецептах можна зустріти такий спосіб: спочатку нарізають і смажать цибулю, потім додають м'ясо. Проте досвідчені кухарі так робити не рекомендують.Насамперед, тому, що поки ви закидаєте на гарячу сковорідку м'ясо, цибуля вже майже готова. А для сирого м'яса потрібна певна температура, щоб воно добре просмажилося. Через те, що поверхня посудини вже вкрита цибулею, м'ясо цієї температури не отримує. Тому воно пускає сік і, замість того, щоб смажитися, починає варитися.Через певний час рідина википає, а часточки накипу і цибулі прилипають до дна посуду і пригорають. Особливо, якщо ви використовуєте сковороду без антипригарного покриття. Потім прилипає ще й м'ясо. Як результат, виходить злегка підсмажене варене м'ясо з цибулею, яка підгоріла.Як же краще робити? Спочатку краще класти на розігріту сковороду з олією шматочки м'яса і смажити їх. Не поспішайте їх перемішувати, навіть якщо здається, що воно злегка прилипає до дна. Дочекайтеся утворення апетитної скоринки і м'ясо саме відстане від дна. Тепер можете перемішати.Коли сформувалася золотиста скоринка, можна додавати і смажити цибулю. При цьому дно сковорідки залишається без нагару, м'ясо і цибуля добре просмажуються і не підгорають.Але такий спосіб підходить лише в тому разі, якщо ви готуєте просто смажете м'ясо з цибулею. Якщо ви готуєте, наприклад, м'ясо по-строгановськи краще смажити м'ясо та цибулю окремо.Читайте також: Розкрито секретний інгредієнт: з ним ваш холодець стане прозорим та смачним Вбивають потяг і бажання близькості: не годуйте цими продуктами свого чоловіка Ніколи не зіпсуються: десять продуктів, у яких немає терміну придатності