У столичній підземці чоловік дістав газовий примус і підсмажив сосиску (відео)

У столичній підземці чоловік дістав газовий примус і підсмажив сосиску (відео) (GlavPost)

У столичному метро пасажири зафільмували черговий дивакуватий інцидент.


РЕКЛАМА

Так, самовидці серед інших пасажирів помітили чоловіка з наплічником, який розташувався у хвості вагону. На кадрах відео видно, що з рюкзака він газовий примус та сосиску і підсмажив її на очах у десятка пасажирів.

Раніше у Києві п'яний чоловік зупинив рух метро. Чоловік п'ять хвилин порушував спокій на "Контрактовій". Безпорадний поліцейський весь цей час ходив за ним замість того, щоб просто зробити свою роботу. Врешті порушник стрибнув на рейки і пішов тонелем у бік центра. Рух було зупинено на 5-7 хвилин.

Також у Києві біля станції метро "Житомирська" перехожі буквально заклякли від подиву, коли недалеко від них пройшов лось.


РЕКЛАМА

Крім того у метро Києва двоє підлітків напідпитку влаштували нахабну витівку. Вони розмалювали стіни та двері у вагоні підземки. Ніхто з дорослих не зупинив малолітніх хуліганів. Щоправда, людей у вагоні метро було дуже мало.

Також раніше в Києві поліція зловила пару, котра курила у вагоні метро. Хлопець та дівчина після спілкування із правоохоронцями таки вибачились за порушення.

РЕКЛАМА