У Вашингтоні готуються до мітингу на підтримку учасників штурму Капітолію: поліція попросила допомоги у Пентагону

У Вашингтоні готуються до мітингу на підтримку учасників штурму Капітолію: поліція попросила допомоги у Пентагону (GlavPost)

Правоохоронці Вашингтона попросили Пентагон допомогти через запланований на 18 вересня мітингу біля будівлі Конгресу США в підтримку учасників штурму Капітолію 6 січня 2021 року.


РЕКЛАМА

Про це заявив прессекретар оборонного відомства США Джон Кірбі на регулярному брифінгу.

"Ми отримали запит від столичної поліції на надання певної допомоги під час запланованих на вихідні протестів. Я не буду вдаватися в подробиці щодо цього запиту", — зауважив він.

Раніше начальник поліції Капітолію Том Менджер повідомив, що співробітники правоохоронних органів планують встановити металеві огорожі навколо будівлі Конгресу в якості заходи безпеки напередодні мітингу в підтримку учасників штурму Капітолію 6 січня.


РЕКЛАМА

У заклику до заколоту проти уряду звинуватили Трампа. 13 січня Палата представників підтримала рішення про імпічмент. Однак під час фінального голосування в американському Сенаті необхідних двох третин голосів сенаторів не набрала, тому імпічмент Трампу оголошено не було.

Читайте також:

У США знайшли мертвим поліцейського, який стримував штурм Капітолію

"Ось як я помру": в США заслухали перших свідків штурму Капітолію

"Мирно стояв": учасники штурму Капітолію спіймали завдяки інтернет-знайомствам

Підписуйтесь на наші канали в Telegram і Viber.

РЕКЛАМА