В чому секрет смачної тушкованої капусти: обов'язково додайте до страви цей інгредієнт

Рецепт соковитої тушкованої капусти з пікантним соусом на основі аджики поділилася фудблогерка @pan_fartuh в Instagram. Завдяки цьому методу страва виходить ніжною та ароматною, без жодного натяку на сухість.

Процес приготування: М'ясо порізати на маленькі шматочки, схожі на розмір горіха. У чавун налити олію, викладати м'ясо, коли олія добре розігріється. Коли м'ясо рівномірно підсмажиться з усіх боків, додати нарізану цибулю та терту моркву. Зменшити вогонь до середнього і готувати 5 хвилин. Додати капусту і тушкувати все разом 30 хвилин, періодично помішуючи кожні 5 хвилин.Смачного!Читайте також: Смачний і простий гарнір до будь-якої страви: як приготувати квасолю з цибулею Ось як готують картопляне пюре в Німеччині: оригінальний рецепт зі звичайних інгредієнтів