В яку воду потрібно кидати м'ясо, щоб борщ вийшов наваристим — цю помилку роблять найчастіше

Хоча те, в яку воду ви кинете м'ясо під час варіння борщу, суттєво не вплине на смакові якості першої страви, проте, якщо все зробити правильно, вона вийде більш наваристою та ситною.Деякі кулінари навіть і не здогадуються, що температура води, в яку відправлено м'ясо, може зіграти важливу роль. Досвідчені кухарі не припиняють нагадувати — щоб борщ був наваристим, не слід кидати м'ясо у воду, що кипить. Якщо ви так зробите, то продукт дуже швидко "запечатається" і всі соки залишаться всередині.Однак, слід запам'ятати, якщо м'ясо ви пізніше збираєтесь вийняти з борщу і споживати як окрему страву, тоді така дія допоможе зробити смак продукту більш соковитим і яскравим.А от, якщо м'ясо буде важливою складовою частиною саме борщу, то в киплячій воді воно просто не віддасть свій смак першій страві. В результаті ви отримаєте зовсім не наваристий борщ, а просто "водичку".Тому запам'ятайте, що м'ясо до борщу можна заливати лише холодною водою. Тоді у вас не буде сумнівів, що воно віддасть свої соки, а страва вийде смачною, ароматною і надзвичайно апетитною.Читайте також: Розкриють справжній смак Італії: які спеції та приправи найкраще підходять до спагеті Зробіть цю просту процедуру перед тим, як варити пшоно — і крупа не буде гірчити: секрет кулінарів Найкращий напій для зниження ваги: дієтологи розповіли, що потрібно пити жінкам, щоб схуднути