Така риба готується швидко і легко, виходить надзвичайно смачною, підійде як до щоденного, так і до святкового столу.Інгредієнти, які потрібні для приготування одного оселедця середнього розміру гостра гірчиця - 1 ч. л, цукор - 1 ч. л, олія - 3 ст. л, оцет яблучний/білий винний 6 - 1 ст. л, міцний чорний чай - 2 ст. л циблина.Приготування оселедця Гірчицю перетираємо з цукром. Додаємо олію, вливаємо оцет. Все перемішуємо. Вливаємо до соусу холодний міцний чай. Оселедець очищуємо, нарізаємо на невеликі шматочки. Додаємо цибулю, нарізану півкільцями. Заливаємо оселедець приготованим соусом і ставимо його маринуватися в холодильник на дві години. Читайте також: П'ять легких та швидких рецептів салатів з авокадо на будь-який смак Як зробити бринзу в домашніх умовах без закваски та ферментів