Яловичина, тушкована в червоному вині, з картоплею та гарбузом

М'ясо вимийте, обсушіть паперовим рушником. Наріжте його невеликими кубиками, обваляйте в борошні і обсмажте з двох боків до золотистого кольору. Перекладіть до іншого посуду. Цибулю та часник очистіть і дрібно наріжте. Моркву очистіть та наріжте тонкими кружальцями. Гарбуз очистіть від шкірки та насіння, картоплю потрібно також очистити і нарізати невеликими кубиками. У сковороду влийте вино та м'ясний бульйон. Додайте пасту, перемішайте. Викладіть м'ясо, картоплю, гарбуз, моркву, цибулю, часник, суміш трав, лавровий лист, перець та сіль. Перемішайте. Накрийте кришкою і тушкуйте годину-півтори на невеликому вогні. Не перемішуйте.Поради: М'ясний бульйон можна використовувати будь-який: яловичий, свинячий чи курячий, або розбавити у воді бульйонний кубик.Читайте також: Пряна шинка в апельсиново-медовій глазурі: дуже простий рецепт Ковбаски з фаршу у духовці: цікава ідея для сімейної вечері М'ясо по-албанськи: незвичайний рецепт