З 8 Березня 2024 року: картинки українською, привітання в прозі та віршах до Міжнародного жіночого дня

З 8 Березня 2024 року: картинки українською, привітання в прозі та віршах до Міжнародного жіночого дня (GlavPost)

Привітання з 8 Березня: мамі, подрузі, сестрі, дружиніМоя найкраща матусю, вітаю тебе з жіночим святом! Твоя невичерпна любов і тепло — як сонячні промені, завжди освітлюють наші серця. Ти — наше життя, наша опора і безмежна скарбниця найтепліших обіймів. Нехай цей день приносить тобі усе найкраще, що ти заслуговуєш.


РЕКЛАМА

***З 8 Березня вітаю!Щастя лиш тобі бажаю.Море квітів та уваги.Від близьких ще і поваги.Посмішок як зорі ясні.Дні хай будуть всі прекрасні.Щоб збулися всі-всі мрії,Кохання, драйву та надії.

***Моя хороша, мила сестричка, вітаю тебе з 8 Березня! Дуже хочу, щоб ти сіяла, як довгоочікуване весняне сонечко. Щоб кожен день був сповнений добра, надії і любові. Нехай все твоє життя буде світлою і легкою. Ти потрібна, важлива, вродлива, прекрасна, розумна і самодостатня! Великих тобі успіхів! Зі святом!

***Матуся красива, матуся найкраща,Бажаю міцного жіночого щастя.Хай березень святом тебе надихаєТа різні бажання жіночі здійсняє!Бажаю любові, бажаю натхнення,Усіх забаганок жаданих здійснення.Щоб кожного дня, та щоб кожної митіЯскраво цвіла, мов розкішні квіти!

***Зі святом, з 8 Березня! Бажаю, щоб щоранку починалося з кави, посмішки, букету квітів, радісних новин, сонячних промінців на обличчі, приємної млості; день радував безтурботністю, новими зустрічами, щирими людьми, красою та привітністю; вечір закінчувався щасливою втомою, романтизмом та солодкими снами. Будь шикарною богинею та царицею чоловічих сердець!

***На весняне жіноче святоПризнаюся тобі в любові.Про це сказали слів багато,Та сенс не тільки в цьому слові.Ці найщиріші почуттяПрийми, кохана, як дарунок.А ще – мій палкий поцілунокТож ось я твій – на все життя!

***Кохана, вітаю тебе зі святом 8 Березня! Хочу побажати тобі більше сонячних днів, щоб усі твої мрії збувалися, а поставлені цілі здійснювалися без нічого. Залишайся такою ж прекрасною, милою, ніжною та красивою. Я тебе люблю!

***Моя сестричко, я вітаюЗ жіночим святом, з днем весни!Від серця щиро я бажаюУдачі, щастя і краси!І ще бажаю я натхнення,Щоб гарний настрій в тебе був,Щоб повз проходили проблеми,Скоріше час невдач минув!

***Люба бабуся! У Міжнародний жіночий день я бажаю, щоб ти завжди була життєрадісною і частіше посміхалася! Нехай весна піднесе тобі багато тепла, добра та любові! Бажаю тобі бути здоровою, сповненою сил і енергії, щоб кожен день освітлювався яскравими подіями!

***Люблю тебеІ в лютому, і в вересні,Люблю тебе веселу і сумну,А щоб потішити,То на початку березняНесу прекраснуКвітку весняну.Читайте також: 8 Березня в Україні та світі: що насправді означає це свято і чому воно не про "жіночність та красу" 8 Березня в Україні 2024 року: чи скасували святкування та чи буде дата вихідним днем

РЕКЛАМА