Замініть яйця в котлетах простими інгредієнтами — і страва більше не буде сухою: секрет кулінарів

Завдяки простим продуктам фарш буде скріплено так само ефективно, але самі котлети вийдуть надзвичайно пишними.Якщо у вас в холодильнику не знайшлося яєць або ви вирішили не додавати їх у фарш, досвідчені кулінари рекомендують зупинитися на таких альтернативах: манна крупа; терта сира картопля; овочеве чи картопляне пюре; твердий сир (натертий); тертий кабачок.Наприклад, терту сиру картоплю можна поєднати з частиною панірувальних сухарів і вмішати в фарш. Завдяки крохмалю з овоча котлети триматимуть форму, а зліпити її допоможуть саме сухарі.Якщо ви вирішили додати картопляне (овочеве) пюре, тоді відваріть картоплю і не додавайте масло, коли будете її розминати.Такі альтернативи яйцям вплинуть на смак котлет, тож кулінарний експеримент допоможе вам віднайти нові цікаві поєднання. Читайте також: Обов'язково дивіться на етикетку: виробники розповіли про п'ять факторів, які псують оливкову олію Реально очищає сковороду від нагару: несподіваний домашній засіб з підручних інгредієнтів Рецепт котлет з журналу 90-х років: всі про нього забули, а дарма — це смачно і бюджетно